perjantai 25. elokuuta 2017

Esittelyssä Oman polkunsa tallaaja

Sain idean esittelyyni Rantapallon aikaisemmasta esittelystä blogista Samppanjaa muovimukista ja yritin miettiä, millainen matkaaja itse olen.

Blogini: Oman polkunsa tallaaja – Ajatuksia ja kokemuksia maailman ääreltä 

Nimeni: Maarit


Paras kaupunkikohde: Näitä on paljon, mutta lempikohteeni on ehkä Lissabon.


Paras rantakohde: Näitäkin on useita, mutta siisteydessään voiton vie Cattolica Italiassa. Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Lähiympäristössä on paljon nähtävää ja päiväretkillä pääsee jo pidemmällekin.

Unelmakohteeni: Malediivit

Tätä ilman en matkusta: Lääkkeeni ja jonkinsortin kamera on aina mukana.


Tärkein matkavinkkini: Suunnittele, mutta ole valmis joustamaan.

Millainen matkailija olen: Teen paljon etukäteissuunnitelmia, joista sitten osa toteutuu. Välillä tykkään löhötä rantakohteissa, mutta kaipaan myös nähtävää, - rakennettua ympäristöä ja ihmisiä. Nautin hyvästä ruoasta ja viinistä sekä shoppailusta. Heikkouteni on laukut ja kengät.

Onko blogillani erityinen kohderyhmä: En ole oikeastaan miettinyt tätä, mutta ehkä viidenkympin molemmin puolin. Vaikka pidän reppureissaamisesta, on rohkeat extremeseikkailut minulle jo liikaa. Ajan kuluessa on alkanut arvostaa mukavuutta.

Unohtumattomin matkakokemukseni: Parikymppisenä tehty ensimmäinen Interrail-matka Etelä-Eurooppaan, joka kesti Keski-Eurooppaan siirtymisineen yhteensä viisi viikkoa. Ei ollut kännyköitä tai tietokoneita suunnitteluun ja käytettiin matkashekkejä.


Suurin vielä toteutumaton matkani: Matka rentoutumaan Malediiveille tai luksusjunamatka Rovos Rail Etelä-Afrikassa sekä kiehtova Peru. Aina pitää olla haaveita.

Kuinka blogini sai alkunsa: Kirjoittelin alkuun aivan erityyppistä blogia, kuin päiväkirjaa itselleni, mutta päätin muuttaa sen matka-aiheiseksi, koska halusin tallentaa tietoa pääasiassa itselleni matkustamisesta unelmakohteeseeni Peruun, mutta tavoite ja aiheet muuttuivat matkan varrella.

Millaisia blogeja luen: Jos blogin ulkoasu ei kiinnosta tai navigointi sivuilla on huonoa, se jää usein lukematta. En lue kovin ahkerasti, mutta suosin elämänmakuisia tarinoita, mielenkiinnon kohteena usein Etelä-Euroopan maat Italia, Espanja, jne. Tässä muutamia: Piccolo Salvo, Tasty Travelissimo, Pää pilvissä, Näkymiä vihreältä kukkulalta ja Samppanjaa muovimukista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti