lauantai 19. marraskuuta 2016

Ostoksilla tehtaanmyymälöissä Lahdessa

Ensiksi suunnistimme Hollolassa sijaitsevaan Finnmarin tehtaanmyymälään. Perille löytää, kun seuraa Renkomäen liittymästä ABC-liikennemyymälän kohdalta opasteita, jotka ohjaavat Miekkiöön. Tie Kärkkäisen takaa johtaa suoraan tehtaanmyymälään. Finnmari on perustettu vuonna 1972 ja pari vuotta myöhemmin tehdas siirtyi Hollolaan. Miekkiössä Kynttilätiellä sijaitsevassa tehtaanmyymälässä on 800 neliötä, lisäksi Lahdessa on myymälä Valtatie neljän varrella Kauppakeskus Karismassa. Tehtaanmyymälä on sunnuntaisin suljettu, mutta Kauppakeskus Karisman pienempi myymälä on auki myös sunnuntaisin. Liikkeestä löytyy kynttilöiden lisäksi runsaasti myös muuta pientä sisustustavaraa.

Samalla suunnalla sijaitsee Luhdan Outlet Torni. Renkomäen liittymästä vain hieman Orimattilan suuntaan Tiilimäenkadulle. Luhta on perinteinen lahtelainen yritys. Vihtori Luhtanen perusti yrityksen vuonna 1907. Hänen vaimonsa suunnitteli mallit ja ompeli. L-Fashion Groupin tänä päivänä omistamia vaatemerkkejä ovat: Luhta, Rukka, Icepeak, Torstai, Sinisalo, Ril's, O.i.s, Story, J.A.P ja Your FACE. Luhdan myymälöissä myydään myös vaatteiden lisäksi Luhta-Home tuotteita.
Renkomäen ABC-liikennemyymälässä voi poiketa samalla reissulla myös Iittalan Outlet-myymälässä, - me jatkoimme matkaa tällä kertaa Kauppakeskus Karismaan, jossa on lähes 80 liikettä. Keskus on perustettu vuonna 2011 ja pysäköintipaikkoja on reilusti kahdessa kerroksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti